PASTA YEMEYEN ÇOCUK KALMASIN
İlçemiz Mevlana Pastanesi sahibi Hacı Gülsever tarafından başlatılan "Pasta Yemeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında bugün öğrencilerimize pasta ikramında bulundu.
Bu güzel düşüncesi için Hacı Gülsever ve ekibine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okul sporları masa tenisi il şampiyonasında okulumuz erkek masa tenisi takımı il 1.'si, Kız masa tenisi takımı il 3.'sü oldu.Emegi geçen Onur Çeri ve Cengiz Yılmaz hocalarımıza teşekkür ediyor, sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

ŞUBAT AYI KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI SONUCUNDA OKULUMUZ VE İLÇEMİZDE DERECEYE GİREN 5,6,7 VE 8. SINIFLARIMIZA MADALYALARINI TAKDİM ETTİK.

Mrt

ilçe MEM’in uyguladığı LGS hazırlık deneme sınavı sonuçlarına göre ilk 20 ye giren 8.sınıf öğrencilerimize, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzün kitap seti hediyelerini takdim ettik. Müdürlüğümüze teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz

Mrt

2. Dönem Şube Öğretmenler Kurulu toplantılarımızı iki haftalık bir süreçte, her gün ders çıkışlarında başlayarak öğretmenlerimizin yoğun katılımı ve hazırlıklarıyla en verimli şekilde tamamladık.
ŞÖK lerde yaptığımız istişare ve değerlendirmeler ışığında eğitim ve öğretim faaliyetlerimize devam edeceğiz inşallah.
Tüm öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz

Şbt

Türkiye geneli yoğunlaştırılmış yabancı dil programı kazanım değerlendirme sınavımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Ara

Valimiz Sayın Şefik AYGÖL himayelerinde başlatılan BİL-EN projesi kapsamında öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, motivasyonlarını artırmak amacıyla 8.sınıf öğrencilerimize Eskişehir ‘de bulunan Sınavla Öğrenci Alan Okullar gezdirildi, okullar hakkında bilgi alındı.
Motivasyon gezisinde öğrencilerimize rehberlik eden Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammed Ali ÖZER’e, Ertuğrulgazi Ortaokulu Müdürü İsmail TİLMAÇ’a, Yaşar Musaoğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Musa AYDIN’a ve Rehber öğretmenimiz Gamze YÜKLÜ’ye teşekkür ederiz.

Ara

Bilecik Okul Sporları kapsamında Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde okulumuz İL 2. si olmuştur.
Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cengiz YILMAZ’ı, Masa Tenisi Antrenörü Onur Çeri'yi ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz

Kas

Ara Tatilde LGS hazırlıklarımıza ara vermiyoruz.
İlçemizin tek LGS hazırlık DYK merkezi olan okulumuzda isteyen öğrencilerimizle gönüllü öğretmenlerimizin gerçekleştireceği ara tatil kampı afişteki program doğrultusunda olacaktır.
Verimli, bereketli olması temennisiyle...

Kas

“10 Kasım Atatürk’ü Anma” programı kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında ortaokul dalında birinci okulumuz öğrencilerinden Bilge İpek AYDIN olmuştur.
Öğrencimizi tebrik ediyor ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Ayın "Değer Küpü" Öğrencilerimiz
Mehmet Fatih DÖNMEZ
Burak BEKDİŞ
Hale ÇELİK
Hayri ve Muhammed SERİNOGLU

Ayın "Akademisyeni"Öğrencilerimiz
Sıddık Ömer KEÇECİ
Bilge İpek AYDIN
Ali Kaan DURGUT
Berra AKÇA

Ayın "Can Dostu" Öğrencilerimiz
Yusuf Bilge ÇİÇEK
M. Emin KARAMAHMUTOĞLU
Alpaslan ALAN
İlayda ÜNLÜ

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecek ay için seçilecek olan öğrencilerimizi de sabırsızlıkla bekliyoruz.️

Kas

Okullar arası güreş il şampiyonasında
Alparslan Alan1.
Mehmet Erdem Şaner 2.
Abdülkerim Karakaya 1.
Süleyman Cin 2.
Abdurrahman Baş 1.
Ahmet Can Bıçak 3.
Tunahan Tezcan 3.
Azmi Efe Aydın 2.
Selçuk Nas 1.
Eren Coşkun 2.
olmuştur.
Ayrıca Utku Yıldırım da katılım göstermiş derece yapamamıştır.

Katılım gösteren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarıda büyük emeği olan antrenör ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

HEDEF LGS 2024
AYLIK DENEME SINAVLARI

HEDEF LGS 2024 kapsamında 8. Sınıflarımıza ilçe kurs merkezi olarak aylık denemelerini uyguladık.

Rabbim tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin.

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ SEMİNERİMİZ

Bireysel farklılıklarımızdan dolayı öğrenme, her öğrencide farklı gerçekleşse de "verimli çalışma yollarını öğrenmek" bizi başarıya götürür. Bu hafta okul psikolojik danışmanımız Gamze Yüklü, 7.sınıf öğrencilerimize "verimli ders çalışma" adlı konuya dair bilgilendirme yaptı. Öğrencilerimiz verimli çalışma tekniklerini öğrendiler, amaçlı ve planlı çalışmanın önemine dair farkındalık kazandılar.