BİLECİK / SÖĞÜT - Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu

Nisan ayı öğrencileri

NİSAN AYINDA AYIN ÖĞRENCİLERİ BELLİ OLDU

Nisan ayında okulumuz öğrencilerinden 4 öğrenci Ayın Can Dostu, 4 öğrenci Ayın Akademisyeni ve 4 öğrenci Ayın Değer Küpü seçilerek toplamda 12 öğrencimiz okulumuz öğretmenleri tarafından oylama ile belirlenerek ayın öğrencisi olmaya hak kazandılar

Ayın Can Dostu seçilen öğrencilerimiz; Yasin Şekerci (5-B), Ahmet Göçgün (6-B), Necati Eren Özen (7-C) ve Zeynep Güven(8-B).

Ayın Değer Küpü seçilen öğrencilerimiz ; Sümeyye Şöhret (5-A), Alihan Özyılmaz (6-C), Erdem Çetin (7-E) ve Zeynep Demir(8-A).

Ayın Akademisyeni seçilen öğrencilerimiz; Betül Demircan (5-A), Zeynep Mercimek (6-C), Eymen Bakla(7-D) ve Eren Yıldırım(8-C).

Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Diğer öğrencilerimizi de kalan aylarda ayın öğrencisi listesinde görmek istiyoruz.

13-06-2022

Yayın: 13.06.2022 - Güncelleme: 13.06.2022 10:39 - Görüntülenme: 128