Mart ayı öğrencileri

MART AYINDA AYIN ÖĞRENCİLERİ BELLİ OLDU

Okulumuzda daha önceki yıllarda da uyguladığımız ayın öğrencisi uygulamasını bu mart ayıyla birlikte hayata geçirdik. Ve hem biz öğretmenler hem de öğrencilerimiz, haberi duyurduğumuz günden itibaren mart ayı boyunca sonuçları heyecanla bekledik.

Okulumuz öğrencilerinden 4 öğrenci Ayın Can Dostu, 4 öğrenci Ayın Akademisyeni ve 4 öğrenci Ayın Değer Küpü seçilerek toplamda 12 öğrencimiz okulumuz öğretmenleri tarafından oylama ile belirlendi.

Ayın Can Dostu seçilen öğrencilerimiz; Ecrin DURGUT(5-A), Ali Kemal KAYALI (6-D), İclal ÖZYILMAZ ve Cafer KÖSEOĞLU(8-A).

Ayın Değer Küpü seçilen öğrencilerimiz ; Meryem İNAN (5-C), Mustafa CAN(6-B), Hasan Zümer İLERİ(7-E) ve Zeynep Zülal GÖNÜLALÇAK (8-C).

Ayın Akademisyeni seçilen öğrencilerimiz; Osman DAVARCI (5-D),Ece Aslı TEKE(6-A), Ecrin Zehra YILDIRIM(7-B) ve Elif SAYGIN(8-D).

Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Diğer öğrencilerimizi de kalan aylarda bu güzel ayın öğrencisi listesinde görmek istiyoruz.

13-06-202213-06-202213-06-2022

Yayın: 13.06.2022 - Güncelleme: 15.06.2022 08:44 - Görüntülenme: 281