BİLECİK / SÖĞÜT - Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu

LİNA VE HAYVAN SEVGİSİ (İNGİLİZCE SESLİ HİKAYE KİTABI)

"Lina yaşaddığı bir dizi talihsiz olay yüzünden hayvanları sevmeyen ve onlardan korkan bir kız çocuğudur. Ancak birgün bahçelerinde küçük bir yavru köpek bulmalarıyla her şey değişir." Hikayemiz hayvanlardan korkutuğu için onları sevmeyen ancak daha sonra tam bir hayvan dostuna dönüşen küçük bir kızın hikayesini anlatıyor. Proje ortağı olan öğrencileimiz "istasyon tekniği"yle dört gruba ayrılarakl sesli bir hikaye kitabı hazırladılar. "Yazarlar , tasarımcı/ressamlar , çevirmenler ve seslendirme " ekipleri oluşturduk. Okullarımız ve öğrencilerimiz istedikleri ekipte yer alabildiler. Bizim öğrencilerimiz "yazarlar,tasarımcılar ve seslendirme" gruplarında yer aldılar. Öğrrencimiz Medine seslendirme ekibine katılarak bir bölümü seslendirdi. Verda ,Ezgi,Nehir,Nurgül ve Zehra ise yazarlar ekibinde yer aldılar. Katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İsterseniz sesli kitabımızı dinleyebilirsiniz.

İsterseniz sesiz versiyonundan kitabımızı bireysel olarak okuyabilirsiniz.

06-07-202306-07-2023

Yayın: 06.07.2023 - Güncelleme: 06.07.2023 19:11 - Görüntülenme: 61