HAFTALIK DERS ÇALIŞMA PROGRAMI

HAFTALIK DERS ÇALIŞMA PROGRAMI Okul Müdürümüz Muhammet Ali Özer tarafından 8. Sınıf öğrencilerimiz için hazırladığımız haftalık ders programı çevrimiçi uygulamalarla tanıtıldı. Öğrencilerimize rehberlik etmesi amacıyla öğretmenlerimizle istişare ederek düzenlediğimiz Haftalık Çalışma Programımızda neler var? ️ EBA Canlı Dersler (36 saat) ️ Çevrimiçi Gönüllü DYK'lar (18 saat) ️ Haftalık Rehberlik Saati ️ Etüt saatleri ️ Kitap Okuma Saati ️ Koçluk Takip Saati ️ Deneme Sınavı Disiplinin olmadığı yerde başarı olmaz, diyoruz. Bu düşünceyle de sistemli ve disiplinli bir şekilde haftalık planımıza uygun çalışmalarını yürüten öğrencilerimizin emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanıyoruz. Rabb'im muvaffak eylesin.

21-03-202121-03-2021

Yayın: 21.03.2021 - Güncelleme: 14.12.2023 13:43 - Görüntülenme: 152