ESEP VE SOSYAL MEDYA UYGULAMALARINDA PROJE FAALİYETLERİMİZİ YAPACAK KASIM AYI ADMİNLERİMİZ GÖREVLERİNİ TAMAMLADI

Projemizde  kasım ayında birçok akktivite gerçekleştirdik. Tüm bu aktiviteleri ortaklarımızla ve takipçilerimizle paylaşmak için proje öğrencilerimiz görev aldılar. Projemizde her ay iki öğrencimizi öğrenci yönetici olarak belirliyoruz. Bu sayede örğencierimiz projemizde aktif olarak görev almış oluyorlar. Kasım ayı adminlerimiz  Belinay Y. ve Fadime T. idi . Projemizi en iyi şeilde temsil ettikleri için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Hazırladığımız dergilerin yerleştirilmesinde "World Cultural Heritage " isimli projemizde görevli arkadaşları  Busenur ve Beyzanur  da onlara yardım ettiler. Embed kodunu kullanrak sayfaya dergi vb. materyalleri nasıl yerleştirebileceklerini analattılar.Bu sayede örğencielrimiz işbirliği yapmış oldular. Farklı projelerden olsalarda öğrencilerimiz işbirliği içinde çalışabiliyorlar.

22-01-202322-01-2023

Yayın: 22.01.2023 - Güncelleme: 22.01.2023 13:35 - Görüntülenme: 88