T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / SÖĞÜT - Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu

DENEME SINAVLARI

 HEDEF LGS 2021

DENEME SINAVLARI
Ölçmediğinizi geliştiremezsiniz.
Bu düşünceyle okul varmış gibi iki haftada bir öğrencilerimize denemeler yapıyor, sonuçlarını haftalık LGS öğretmenler toplantımızda değerlendiriyoruz. Bu doğrultuda da gerekli planlamalarımızı yapıyoruz.
Eğitim koçu öğretmenlerimiz de kendi koçluk sistemindeki öğrencileriyle bire bir haftalık değerlendirmelerini yapıyorlar.
Öğrencilerimizin eksiklerini belirlemek ve çalışmaları bu doğrultuda sürdürmek için yarın online bir deneme daha yapacağız. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Hedef LGS 2021 kapsamında Yarıyıl Tatili Hazırlık Kampında 1 haftayı geride bıraktık. 5 tanesi okulda 5 tanesi evde olmak üzere 10 deneme sınavını tamamladık. Bu sayede öğrencilerimiz eksiği olan konularını tespit edebiliyor, hangi konulara daha çok önem verilmesi gerekitiğini anlıyorlar. Ayrıca her gün öğleden sonra yüz yüze DYK'lar ile konu eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık, denemelerimizi değerlendirdik. 2. haftaya da deneme sınavı ve DYK lar ile Bismillah dedik. Hedefimiz, yarıyıl tatili boyunca toplam 30 deneme ile birinci dönemin tekrarını tamamlayarak, ikinci döneme eksiksiz girmek. Fedakar öğretmenlerimize tekrar teşekkür ederek, öğrencilerimize zihin açıklığı diliyoruz.


12-01-2021

 

 

 

 21-03-202121-03-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.01.2021 - Güncelleme: 14.12.2023 13:45 - Görüntülenme: 185
  Beğen | 0  kişi beğendi